Ai intrat intr-o zona pe care o controlam !

Promo Zone

 Promovarea online a devenit in ultimii zece ani cel mai important mediu de promovare comerciala.

Pentru o promovare online eficienta noi cei de la Promo Zone folosim uneltele de mai jos  :

Info Architecture

alegerea ordinei informatiilor intr-un site, are o importanta la fel de mare ca si copywriting-ul

Product Reviews

face parte din armele de guerilla marketing si pot aduce informatii importante de la clienti catre prospecti.

Content Strategy

Strategia de continut este gustul si aroma continutului ce dau originalitate si avantaj strategic paginii tale fata de cele ale concurentilor.

Blog Articles

Prin articole de blog, se intregeste informatia legata de serviciile oferite, intarand increderea in expertiza d-voastra.

Creative Copywriting

Prin copywriting creativ sunt generate cuvinte si idei ce au rolul de a  accelera impactul  comercial pe care il are comunicarea. Copywritingul necesita o minte creativa si cu valente strategice.

Logo Design

Utilizarea unui Logo potrivit afacerii d-voastra, alegerea unor culori ce vor domina atat logo-ul cat si web-site-ul . Logo-ul trebuie sa fie greu de uitat si familiar pentru clientii vizati.

Promovare online prin GOOGLE Ads

Intr-o lume din ce in ce mai conectata prin internet promovarea online prin Google Ads este instrumentul prin care un website de prezentare poate ajunge cel mai repede la publicul pe care il tintesti !

Loc în față . .

Printr-o Campania Google AdWords atent elaborată de către specialiștii noștri certificați Google, anunțul tau publicitar se va afișa pe prima pagină de rezultate Google în secțiunea vizibilă de linkuri sponsorizate înaintea concurenței.

Drept la țintă . .

Anunțul va fi afișat către publicul țintă pentru că puteți alege zona (destinația geografică- țara, orașele, etc), intervalul orar (palierele orare la care aveți maxima audiență) și publicul țintă pe care îl vizați.

Publicul Tinta Google Ads

Plata dupa rezultate . .

Eficiența campaniei poate fi văzută în rapoartele statistice ce sunt generate periodic. Spre deosebire de publicitatea clasica, prin Pay-Per-Click aveți control eficient asupra bugetului investit, plătind doar când clienții vizitează website-ul d-voastra. Nu puteți depași bugetul alocat și nici nu pierdeți daca nu este total consumat!
plata dupa rezultate PPC

Promovare online prin

Google SEO

Fa din continutul paginii tale o prioritate !

Fiecare client primeste un cont prin care poate avea acces la  Google Analytics si prin care poate vedea si in timp real dar si din urma statistici ale accesarii site-ului, ce pagini sunt cele mai accesate, de unde provin click-urile, din ce tari provin cei care au accesat  etc. Fata de publicitatea clasica se pot scoate rapoarte exacte si trage concluzii solide cu privire la eficienta campaniilor online.

promovare online SEO Timisoara Promo Zone

Utilizarea  GOOGLE AdSense

Prin   Google Adsense, orice e-magazine sau blog, poate primi bani de la advertiserii lui Google…Astfel cu cat un e-magazine sau blog e mai citit cu atat cresc sansele ca el sa primeasca o parte din banii pe care un advertiser ii foloseste in campanie, acei pay per click !

promovare online Timisoara - SEO Promo Zone

Alte cateva unelte . . 

Mai jos mai suntm alte cateva unelte prezentate scurt si care trebuiesc alese conform planului de marketing. 

|

Advertising ATL

Publicitatea prin cele 5 medii consacrate, foarte eficienta in anumite situatii.

Identitate Brand

Identitatea unui Brand se creaza in timp si este un cumul a mai multor factori preferabil dirijati de departamentul de marketing

Positionare de marketing

Importanta pe pietele segmentate cu concurenta

Web Design

Pagina WEB   de sine statatoare este un mijloc modern de comunicare cu publicul.

Remarketing

Prin Remarketing de la Google se pot trimite bannere cu imagini la persoanele ce v-au vizitat in trecut pagina web sau magazinul, pentru a le reaminti serviciile sau produsele firmei dumneavoastra.

v

SEO Strategy

Utilizarea unui continut ce duce la o evaluare a site-ului de catre motoarele  Google si Bing intre primele pentru nisa de piata pe care v-ati propus s-o castigati.

Campanii Facebook

Campaniile de promovare online pe Facebook asemenea ca cele de la Google sunt potrivite pe anumite produse sau servicii, acest serviciu de promovare avand incluse si rapoarte cu indicatori specifici.

Promo Zone Logo

Promo Zone

Pentru ca suntem modesti si avem resurse misterioase ne-am insinuat si noi aici camuflat la arme secrete.

YouTube Logo promo Zone promovare online Timisoara

Prezentare pe Youtube

Reclama filmata este combinatia unica de sunet imagine si miscare. Pe canalul Youtube se pot gazdui filme comerciale de promovare produse, de promovare servicii sau promovarea unei de firma ca un tot.

Testimonial . . .

Profesionisti, promti si seriosi, aduc un important aport la succesul partenerilor. Recomand cu toata increderea”

Diana Goia

CEO, Goya Residence Srl